Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssånger för dom döda / 3

Brunnen i trädgården
där
man kunde
önska
sig
bottenlösa skatter

Trädgårdens
prakt
och
i källaren
spelades elvis

Ovanvåningen
var en bra
lekplats för
barnen

Livet var en fest
och ditt
hjärta
varmt

Din
före detta man
som drunknade
och kanske
var det därför
som du försökte
dränka dina sorger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 257 gånger
Publicerad 2010-01-30 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan