Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto-09


Tänkvärt...




"Avståndet i mil

mellan människor

får aldrig ses

som ett oöverstigligt

hinder


det är värre om

avståndet i tankar

finns"




Fri vers av Junitvillingen
Läst 490 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-01-30 13:16



Bookmark and Share


  Anders Perols
Sanna, kloka ord av en sann, klok tänkare
2010-03-08

  Cosmic Johanna
Fin påminnelse om avstånd.

varma applåder!
2010-03-02

  Eaglemountains VIP
Så underbart, i sanning skrivet, och vilken fenomenal bild, underbart! APPLÅD för både text och bild!!
2010-02-21

  Jack_iX
Så sant ... och tänk vad utveckling tagit oss alla är så när via så många olika kanaler mobil, internet osv.

Kloka o påminnande tankar !
2010-02-19

  Monika A Mirsch VIP
tar till mig
2010-02-15

  Redeemer
Så sant!
2010-02-13

  Lasseman VIP
Så kloka ord vännen, det kan jag skriva under på.. för ibland när vi skriver eller pratar, så känns det som om du sitter här!.. precis bredvid mig .. kram och applåder
2010-02-13

  aol
så rakt så sant, bara så bra, lyfter på hatten,
2010-02-12

  Margithe VIP
Stämmer så bra..
2010-02-09

  kärleks ängel
sanna och vackra ord!
2010-02-07

  Anna*
Vacker bild du har tagit och citatet är helt sant och tänkvärt!
2010-02-01

  Suzy med punkterna
Så sant min vän. Kärlek och vänskap är aldrig längre bort än känslan.
2010-01-31

  Eaglemountains VIP
Och en helt underbar bild!!!
2010-01-31

  Eaglemountains VIP
SÅ SANT! APPLÅD!!
2010-01-31

  issac.a.m
Tänkvärt...
2010-01-31

  Junitvillingen
Walborg: Orden är mina egna...men finns säkert varianter på samma tema...
2010-01-30

    J. Herward
jag håller med till 100% procent, för det finns inget som är fö svårt för sann kärlek. men när ödets stigar inte längre går jämte och i tanken flyr från varandra då är det förändring.
2010-01-30

  erkki
Detta må vara en gammal sanning. Men vad har inte IT betytt i sammanhanget?

Leve tekniken!
Och romantiken!
2010-01-30

  Syrsan
Dessa ord säger så mycket!
Du finns i mina tankar oavsett avstånd. Varmaste kramen!
2010-01-30

  walborg
Vems är detta underbara citat???
2010-01-30

  thyra
Klokt med underbar bild till!
2010-01-30

  sulimaa
Jaa mycket värre ! Superfin bild oxå!!
2010-01-30

  Lavinia Röd
Klokt och sant! Oerhört vacker bild!
2010-01-30

  Lilla My* VIP
Men gud vilken vacker bild!!!!
O..ja..tänkvärda ord!!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen