Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla allting vitt

Landskapets latest makeup

En dåligt täckande foundation

Mästaren rycker in för konsultation

- Måla allting vitt!

- Vi söker oskuldens färg och en kylig blick!

[ 30 januari 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca