Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTANFÖR

skolungdomen blev av med sin klass
han fick ett jobb men ville bli av med min last
i korridorerna trivdes jag ju inte ens
men när sommarloven tar slut är det fan nåt som känns

jag hamnade utanför
nu är det ingenting jag gör
inget jag ser, inget jag hör
djävulen kryper sakta upp och förstör

folk runt omkring ser jämt så jävla glada ut
hur lyckas alla andra nå lyckligt slut
jag vill ju verkligen jag med
men allt jag gör är för sent

jag hamnade utanför
nu är det ingenting jag gör
inget jag ser, inget jag hör
djävulen kryper sakta upp och förstör

dom iaktar dömande över kontorsbordet
min blick hänger längs med golvet
mitt konto tog ordet
jag kan aldrig somna innan tolv, ett
jag undrar hur man kan nå nåt man aldrig kan hålla
käftarna glappar; "framtiden får du själv förvålla"




Fri vers av Grey_Sunday
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-30 13:58



Bookmark and Share


    Phantasos
Grym text, skitbra rim! Men, du, det är lugnt.
Vet inte hur du är idag och vad du känner, men jag lovar dig - det är lugnt. Ta det från mig, jag borde veta.
2012-04-18

  HQ
Jag har egentligen väldigt svårt för texter som rimmar
men dina ord fastnar ändå. Kanske är det mörkret, insikten, sorgen som griper tag i mig. Oavsett så gillar jag din text!
2010-01-30

  Love von Melen
i feel you bro <3
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Grey_Sunday
Grey_Sunday