Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På slutet kommer punkten

Hur många barn är
ofödda på
grund av huvudvärk

Vem är du som
som ljuger

Sanningen
bor i stressmörker
med hopp
om ljusstrimmor

Lamporna
är inte lika
snygga som levande ljus
men dom fyller sin funktion

Lysande
sa Urban med skit under naglarna
vi slogs aldrig på riktigt

Jag vill inte dansa i neon
jag vill älska
med dig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-10-29 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan