Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre små ord

Det finns ord som är värda ett hjärta
varje dag.

Det finns ord som är ett kemiskt vapen
någon dag.

Det finns ord som kan förgifta ett sinne
varje dag.

Det finns ord som kan göra dig lycklig,
krossa dig totalt.

Så jag är tyst och väntar,
tills du väljer att föra ett krig
förgifta mitt sinne, göra mig lycklig,
och värdera mitt hjärta som ditt.




Fri vers av sachie
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie