Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi om det du kan förlora.


Sakura

Sommarvatten flyter över min själ
evighetens flod bär mig med.
Vem skall du dela den med, denna körsbärsblomma.
En beröring är ingenting om ditt sinne inte får dansa med.
Tiden löper men mina ord tynar.
Snön faller över bergen
floden fryser
du drömmer dig bort
Tidens väktare slumrar
allt är stilla, bara ditt hjärta slår.
Du vet att
men hur kan du vara så säker
Att körsbärsblomman återvänder till våren.




Bunden vers (Haiku) av Elina
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-29 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina
Elina