Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars gråt


Hörde du
det där
som lät
som vingslag

Kände du
det där
som kittlade
mot huden

Smakade du
det där
som var
lite salt

Såg du
det där
som var
en ängel

... som grät
över människans dårskap...




Fri vers av AjBi
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi