Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubelkyssar




Har saknat dej i decennier

Svärtan var svart

Jubelkysser varandras ensamhets törst

De onda änglarna vi ser dem fly

Lyssnar på Jefferson Airplane

Tillsammans med Grace

smälter vi murarna av bly 

Orgasmer av revolution

I kiss your beautiful face

Vårt förbund kommer först

Our tears so plain

Vi undrar inte längre när eller vart

Vår kärlek kommer att vara i millennier




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP