Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite illamående

Hej sötnos
vill du
visa din ovilja
så att jag kan respektera
din önskan och
svälja
min vilja

Hej
du kära
gräddbakelse
jag vill
anfalla dig med
tunga
och hand

Oj
vad skönt det var
fast jag
mår lite
illa nu
efteråt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger
Publicerad 2005-10-29 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan