Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dör !

Rusar in i den
stillastående väggen
med en
bön om
att tron kan flytta
det oundvikliga

Går på brutna ben
i en haltande värld

Matar mig själv med
giftiga
växter

Dör utan en aning
om
min
dumhet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger
Publicerad 2005-10-29 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan