Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sk¨ål

Här klingar glasen
utan en skål
hur låter
strupar
i tystnad

Vem vill
knulla utan kön
och älska
utan hjärta

Hur gör
vi
saker
utan material

Bör vi
tänka
innan vi tankar
i
cirklar

Hur blir vi
blivande
död




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-10-29 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lägger till att jag tycker att det finns något i hastiga formuleringar, något värt att förädla.
2005-10-29

    ej medlem längre
Känns mer som ett utkast,
långt ifrån färdig.
Det finns, som jag ser det,
hastiga formuleringar.
Kanske alltför kategoriska
för den som är utanför, ensam.
Det blir aldrig bra om man agerar domare.
Min önskan är att du ägnar mer tid till den här.
Själva uttrycket älskar jag, det spontana,
så jag tackar för det.
(sådant som man önskar höra)
2005-10-29

  Smultris
*Skålar med mitt röda*
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan