Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var omkring tjugo år skrev jag ett femtiotal korta 'sanningar' om kärlek, dessvärre har jag inte kunnat hitta dessa sidor de var skrivna på, här gör jag ett nytt försök


Något litet om kärlek 999






Det är inte kärleken
i sig
som är grym

det är människors tanklöshet
som skapar istider
i själens gömslen




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 13:52



Bookmark and Share


  Feminaz
synnerligen bra!
2010-02-03

  © anakreon VIP
Och de andra 99?
Ärf även de värda applåder?
Calle
2010-02-01

  TheDouche
älskar det du skriver... det ger mig sån inspiration...
2010-02-01

  Lavinia Röd
Det var fint och klokt! Vacker bild!
2010-02-01

  Anders Nordlander VIP
charmigt
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP