Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn

Jag träffade dig idag,
men nu har jag glömt bort ditt namn
ditt namn
jag blir nog helt virrig
så fort jag är i närheten av dig
Bokstäverna har kastats omkring
som i en storm
du är min storm
du tog mig med storm
jag träffade dig idag
jag tror jag är kär.




Fri vers av Mayday
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayday