Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

Ljus Kommer in genom fönstret den nya dag är här. Jag har precis vaknat i min säng när hör den vackra fågelsången som ljuder. Den nya dagen är här.Jag går upp ur min säng och fram till fönstret och njuter av solljuset som lyser på mig.
Jag blir glad av det fina vädret och fåglarnas vackra kvitter.En ny dag är här.
Jag klär på mig mina kläder och går ut för att mötta den nya dagen.




Fri vers (Fri form) av Broder Tyckare 17
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17