Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var mitt allt

Du var mitt allt
Även om det var kallt
Om allt var fruset
Så kunde du ändå med ljuset
Ljuset inom dig lysa upp min dag
Skydda mot alla slag
Du rullade in mig i bomull
Skyddade mig om någon var hotfull
Jag kände mig alltid trygg
Till och med mot alla mygg
Jag trodde aldrig du skulle svika
Men nu vill jag bara skrika
Du vet att det är sant
Jag känner mig som en klant
Jag trodde på allt du sa
Men sen skulle du helt plötsligt dra
Ensam stod jag kvar utan förklaring
Du hade kunnat ge mig en besparing
På all den sorg som jag känt
Om du bara berätta vad som hänt
Det var du och jag du var min själsfrände
Men vad var det som hände
Alla förändras någon gång
Men du behöver inte ta ett jätte språng
Även om vi inte alls är lika
Så behöver vi inte svika
Den vänskap som en gång fanns
Ge det en sista chans
Jag vill inte förlora det vi en gång haft
För utan dig har jag ingen kraft
Du var mitt allt.




Fri vers av maaango
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maaango
maaango