Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it sucks! men var tvungen att skriva något annas hade jag fått spel.


this one is for you

This one is for you
I don’t know how I should make it through
When you’re leaving my side
and even if I tried
Make you stay
you’re just walking away
Our fairytale has no happy ending
The wind just started blowing
My feet left the ground
I can’t make any sound
I’m hurt
Rolling around in the dirt
Trying to learn how to stand
Without your helping hand
You are missing
and I’m loosing
my faith in living
It feels like my inside is bleeding
I can’t forget
All our happy times, our love duet
Well even if I tried
Your still left inside
I start to fade away
I just want a replay
On when you were there for me.




Fri vers av maaango
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-25 12:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tjejen, du behärskar verkligen det engelska språket!! Skulle vilja att någon (du?) tonsätter denna "braiga" text, den känns som en väldigt vacker ballad!:-)))
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

maaango
maaango