Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänn fast er nu bjuds det på restresa

På stående
fot
tänkte
jag
att man borde
sätta sig ner
och snurra på en stol

På det sättet
slipper
man att betala för
dyra
karuseller
och kan lägga pengarna
på något annat
tex
pennor
som man kan vässa
i en pennvässare
och sedan stoppa
in armbågarna
så att dom blir riktigt vassa

Sedan kan man säkert
ta sig väldigt långt fram
i livet
har man tur så trampar man även på
lik
någon gång under
tiden

Det
är skönt att
knulla henne
bakifrån
och på
det sättet
så kan ju hon se framåt
eventuellt
mot
en stundande mallorcaresa
ospecifierad

Allt är ospecifierat







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan