Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spotlight

Vid en
trafikerad
motorväg
bor vansinnet
i varje människa

Din kropp
innehåller
inte
airbag
oavsett hur
många öl
du har klämt i dig
under din livstid

När någon
blinkar
mot dig
så kan det vara tics
eller ett tillfälligt
flygfä
i närheten av personens
iris

Så ha inte
för stora förhoppningar
dröm inte
för stora drömmar
nöj
dig med
en solnedgång
i badkaret




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 20:41



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
gillade speciellt
"vid en
trafikerad
motorväg
bor vansinnet
i varje människa"


Sen tyckte jag att du tappade den känslan som du sätter med den första meningen. Fast det är bara enligt mig.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan