Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang och se upp var du går

Speak speak
speak
sp
ea
k

För i tystnaden
dör
livsförändringarna

Talk talk
talk
ta
l
k

Men tänk

dom stumma

Listen

Men tänk på
dom känslodöva
som ignorerar
teckenspråk

Idiot

Fot
sitt fint
eller

bort

Minor
finns
överallt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 21:02



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Denna var vacker och bitter rätt igenom. Fruktansvärt bra.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan