Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker det är fantastiskt att människor som är döva kan lära sig att prata med samma stora ordförråd som en hörande behärskar


Senryu nr 880 - trolla med knäna?





Om du älskade
mig som du älskar bilar
kunde du älska

mig med knäna, om
du blott kunde styra ditt
liv med dessa knän




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP