Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förlora en vän

en riktig vän är där för dej när det verkligen gäller
så vi kan säga att vi inte e riktiga vänner.
för vi lämnade en broder när han tappade modet.

blodet är tjockar än vatten
men vi lät de rinna som vatten
slösa bort all vår blod
på något som vi inte kan ta tillbaka
det är ingen lycklig slut på en saga

även om det sved så vände vi ryggen till
och tro mej det svider
lika mycket som fattiga människor lider.

har vi inte spillt tillräckligt med blod i vårt hemland
där människor slogs för varan

ta bort hatet ur våra hjärtan
för vi ska fölåta våra bröder för
dom misstag dom gör för närsom
lär livet ta slut
kommer vi inte ångra att vi inte fick dom sista
sorgliga orden sagda

förlåt mej min broder.




Fri vers av emsi
Läst 731 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-30 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsi
emsi