Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henad

jag kommer inte ihåg hur du var.
men jag vet att du hade ett gott hjärta.
för jag minns fortfarande hur du gav mej ett leende.

jag kanske inte var något för dej.
bara en vanlig person
men så som du tog hand om oss
så måste du ha varit unik.
för du gick in i mitt liv med ett stort kliv.
du kommer alltid att stanna här hos mej även om du e långt borta.

för mej kommer du aldrig att försvinna
du kommer alltid ha ett rum
i mitt hjärta som kommer att brinna.

du gav mej ett kort på dej
som ett minne
men du kommer alltid att vara i mitt sinne
för dej glömmer jag aldrig.

du var en sann krigare.
men du behövde inte lämna jorden
för att ja ska minnas dej

jag undrar fortfarande!!
vakar du över mej..




Fri vers av emsi
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-11-04 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsi
emsi