Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskvärd dåre




Mannamod

Man är aldrig

mer modig än

man är dumdristig




Fri vers av Gangleri
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 12:23



Bookmark and Share


  Gangleri
på okänt vatten..
2010-02-03

  Tera
fara lockar...
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri