Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst finns det mera än så här att skriva om krig, man jag ville lämna något över till läsarens fantasi


Krig har två syften






Det ena är
att skicka människor
till slaktbänken

det andra är
att berika
de redan rika




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-03 14:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Klarsynt.
2010-02-03

  Anders Nordlander VIP
jo det finns mkt. mer att skriva om krig...
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP