Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomt fält för att trigga tänkande människors fantasi

Lämna min önskan i en grop

I ett mörkertal av stängda drömmar

Stängda dörrar som låser mina käkar från att tala

Låser dem så att de inte klagar

För allt är så speciellt

I mitt liv

Så vackert, brutalt, ödsligt, närande, knepigt, älskande, fungerande


Och tänkande.




Fri vers av Kian Nesca
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-03 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca