Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le mot livet


Att varar ute i öppna havet och få känna livets skönhet
Den varma fläkt som sveper i vågornas takt
Fastän min längtan är enorm
Känner jag mig så fylld av livet
Jag älskar dig säger jag viskande
Till havets mäktiga djup
Jag älskar dig säger jag tittande
Mot konstverket som utspelade sig i himlen
Jag älskar dig säger jag
Och bara ler…”




Fri vers (Fri form) av drunkenprofet
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 21:14



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Vackert! Fattar exakt..tror jag:) Finns inget större..om folk hade vetat.. tack:)
2010-02-03

  kråkan VIP
Vackert! Fattar exakt..tror jag:) Finns inget större..om folk hade vetat.. tack:)
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

drunkenprofet