Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no.


ta mig så han rinner ur mig

vi ser tre stjärnfall på bara några minuter
där vi ligger i gräset
du är mitt liggunderlag och
jag din värme
dina kalla
händer innanför min tröja
får mig att tänka på snöflingor
undrar om du skulle smälta mot min
varma tunga
undrar vad du önskade på det tredje
fallande stjärnan

i´m yours to keep if you want to
refrängen dunkar ur
högtalarna
och jag kan inte säga någonting
någonting
någonting
alls
för du betyder ingenting
ingenting
ingenting
alls
och dina fingrar rör sig mot
troskanten

tänker på mörka ögon
som inte är dina
tänker på blodet i hans ådror
som jag en gång funnits i

dina fingrar är vana
och jag drar in lukten
av din hud andas tungt
i ditt öra
viskar att jag inte vill ha dig
men ta mig
ta mig
för kärlek är som taggar
och jag förblöder




Fri vers av Andreaaa
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 21:51



Bookmark and Share


  Tera
skönt flyt...rappt...
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreaaa
Andreaaa