Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ung flicka..

Mörkret har flytt,
Morgonen gryr,
Samtidigt som de ljumma strålarna skiner in genom fönstret.
Då kan man tyda en flicka,
en ung kvinna,
någon som är på väg att växa upp till något stort.

Hon kommer förändra världen,
Hon kommer växa upp till någon,
Hon kommer göra skillnad.
Vilken skillnad det blir lär vi få veta,
inom sinom tid.

Flickan reser sig upp,
hon kommer snart gå till skolan.
En skola hon inte vill till,
en plats hon allt annat än önskar fanns.

De kommer slå henne,
de kommer kalla henne för saker,
saker som ingen själ borde bli kallad för.
Saker som alla borde slippa.

Men den här flickan,
hon kommer inte undan.

När hon kommer på vad det är för dag,
Måndag,
så börjar hennes tårar falla.
Hon vill inte tillbaka.
Inte dit där de finns.
De med stort D.
De som borde straffas,
men istället får hon göra det.

Den lilla flickan,
kommer aldrig få se framtiden.
Hon som skulle gjort världen annorlunda,
förspilldes på grund utav andras dumhet.

För den lilla flickan,
drar med en kniv över sin arm.
Blodet flyter,
det faller,
mot mörkret.

Åter igen är mörkret där,
men denna gång utan att se en ljuspunkt.




Fri vers av SilverAngel
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 20:56



Bookmark and Share


  Vildaste
bra men samtidigt får jag kalla kårar...
det ska inte, får inte ske de
kram vildaste
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

SilverAngel
SilverAngel