Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en dikt..

Jag var vacker.

Naglar målades rosa.

Tandborsten började bli hel.

Läxor började göras.

Vänner började fås.

Kläder började dras av.

Stegade helt ensam.

Lät vattnet rinna.

Splash, Splash, Splash

Tankar började dyka upp.

Åter,

Vatten rinnandes.

Tankar skrikandes.

Blod längs med huden.

Naglar svarta som kol.

Jag var inte vacker längre.




Fri vers av SilverAngel
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilverAngel
SilverAngel