Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt

Med blodad tand
tar jag mig fram
och skär av
dom falska rötternas band

Den godtrogna idioten
är inte bakom
flötet längre

Jag har fått nog
av
falska egosugare

Leendet som föds
här och nu
är mitt
bara
mitt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-10-30 15:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jäpp så ska dom tas....bravo
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan