Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grilla om du så önskar

Bortom sans och vett
finns en grisig etikett
inget fel
och inget rätt
bara
att äta sig mätt
av individuella
spett




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-10-30 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan