Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta klappar extra för honom.



För att han berättar att han drömt om fåglar.
För att hans blick läker mig.
För att han får mig att skratta skratta skratta.
För att det innan honom är oklart vad som fanns.
För att det inte finns någon som är vackrare när han sitter i sängen i skräddarställning
och läser tidningens ekonomidel i strimmorna från vintersolen.




Fri vers av aggi
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-05 16:23



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-02-05

  Mr Lindemann VIP
Bra gumman!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

aggi
aggi