Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

Alldeles nära dig
finns värmen, lugnet, lyckan.
Jag tycker om att se på dig utan att du märker det
Hur du läser en text
eller ser på TV.
Inbillar mig att det är så jag skulle se på vårt barn
om vi fick ett




Fri vers av aggi
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-27 12:18



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Så fins kan kärlek uttryckas, utan alitna ord och fraser.
Varm applåd
Calle
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

aggi
aggi