Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet

Att existera. Det är att VARA någon.
Hej, jag är någon.
Jag är någon som är vuxen.
Jag är någon som är vuxen med jobb på kontor.
Jag är någon som är vuxen med jobb på kontor men som saknar körkort.
Jag är någon som är vuxen med jobb på kontor men som saknar körkort och drömmer om att vara poet.




Fri vers av aggi
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sluta drömma - poet du är!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

aggi
aggi