Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är naken

Som om det vore lördag
lever jag min söndag
och
bygger
upp
en realistisk
måndagsångest

Ölen skummar
mina tankar flummar
fingrarna trummar
hon är naken
i vår säng




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-10-30 16:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag förstår att den härdikten kan vara grundad på en viss ångest men trots detta så är dikten myspysig -
2005-10-30

  Wretling
Erotisk me grymt målande
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan