Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku du

Du Haiku

förmedla något nu

som lever i mig
senare




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-10-30 16:44



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Våga vägra haiku! ;-)
2005-10-30

    Florence
Just det!
Men för att kunna göra detta behöver haiku förstås en författare...
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan