Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej du mörk under ögonen figur varför är du sur ?

Sakta drunknar
vi ökendöden

Kamelerna
suckar ikapp
med
deprimerade turister

Inte ens sönderkrossade
lyckopiller
i vinglas hjälper

Tigerbalsam
i ögon
behövs inte
alls

Det sprutar som fan
ändå
och visst är
det tragiskt
att
man måste betala
för
helvetet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 139 gånger
Publicerad 2010-02-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan