Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstverk till salu 1,2,3 sålt ?

Vi hoppar
över blindbocken
och springer
snabbt därifrån

Livet
är fullt
utav möjligheter
och fällorna
är
fyllda av
meningslöst blod

I ekorrhjulen
sjunger
man
bä bä vita lamm
om och om igen
tills lammet
är nerspytt och i en
orange ton
vandrar det vidare
som ett konstverk
i lågkonjukturen

Perversa
kommunalarbetare
är lågavlönade
och har därför inte råd
med
råd
från överklassens
perversa
kåtrådningsbyrå

Men
mäns
män rådgiver med varandra
så slickar
kvinnorna
varandras
frimärken och skickar vidare
för jämställdhetens skull

och då
sjunger
Christer Björkman

Imorgon är
en
annan dag





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 23:15



Bookmark and Share


  thyra
Härligt konstverk dessa ord! Fint!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan