Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe problemo

Jag lagar

Det
verkar alltid
vara något
på mig
som är sönder

Livet nedmonterar
en
som bakvänt
lego

Hur fångar
man dagen
utan
händer

Varför
äter vi upp
varandra
utan bestick

En dagens tack
frosseri
är en dödssynd

Marken gungar
under
hennes fötter
han är inte snygg

Men om det hade
varit krig
då hade hon
sprungit
till närmsta
skyddsrum





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan