Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
genom att titta på en målning/tavla så kom dessa ord till mig


eterisk balsamerad

Jag bevarar dina ord
i nypressad hud
tillsammans med
svettiga hemligheter
inoljade
eteriskt balsamerade

för evighetens sällsamma stillhet




Fri vers av Tritona
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tritona
Tritona