Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en överdos

När maktens meningar
rullar in över min mage
värker det hål
Frätande ord har injicerats

Jag är en
en överdos

Känslokylan lägger sig
som rimfrost
bedövar
darrande rädslor
Fasttejpat leende
glittrar i skenet
av ytans förgänglighet

All makt åt
toppskiktet
som tryckt
sin näsa
mot
glasrutan




Fri vers av Tritona
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fasttejpat leende
toppskiktet som tryckt sin näsa ...

gillas!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tritona
Tritona