Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets körskola, bränn boken

Tre stolta steg
framåt
kan lätt bli till
ett
förlorat andetag

Runt nästa hörna
finns en
fyrkant
att cirkulera runt

Men en sådan rondell
bör man plöja rakt igenom
som en välutrustad
hingst

Fuck




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-02-06 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan