Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tända stjärnor

Längs stadens kullerstenar
blicken i marken.
I jorden ljus speglas

en gammal man.
Haltar.
Tänder
stjärnor av hopp i
gatlyktorna.

Han är
svag.
Men gör det.
För de som
är vilse
i natten.




Fri vers av Anansi
Läst 644 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-06 18:34



Bookmark and Share


  BitterFittan
gillas.
2011-11-06

  Jean-Michel Orblin
Låter som om mannen finner hopp i
stjärnor av hopp i
gatlyktorna.
Fin dikt
2010-11-24

  Carola Zettergren
En mycket välskriven dikt..Tackar!
2010-02-22

  Ulf Lagerholm
en mycket bra dikt
tack för läsningen
2010-02-17

  L Patrik W Johansson VIP
Lysande

=)

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Anansi