Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt eller något likande som jag skrev förut inte så vacker kanske.


Solen kan inte göra dig blek.

\"solen kan inte gör dig blevk, onskan kan inte göra dig feg, kärleken kan inte göra dig seg, du är ingen deg, en sådan som är feg, seg och blek. du är himlen med dess lycka, tycka att du är vacker gör nog alla, att vala efter dig i timmar gör man så gärna, ditt hjärta vill man så gärna tärna i bitar, en bit för varje dag, tag min ring älska min kropp, ända från top till tå, för då älskar jag dig lika mycket.\"




Övriga genrer av muffins
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-10-30 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins