Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm mig!


Du varför du?

Du sa vi inte skulle ses mer.. du sa upp allt.. du klippte banden mella oss.. för alltid. men så en dag så hör du av dig och vill träffas. varför?
Jag hade glömt, jag hade läkt såren du skappade. Jag föll men reste mig, nu faller jag igen. Vi var två villsna själar som möttes men sedan försvann så långsamt. Du förstörede allt. Faller du så faller inte jag för jag är stark nu. Jag lever ett eget liv. Låt mig vara. Glöm mig. Jag är inte rätt för dig.




Övriga genrer av muffins
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-05-11 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins