Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar att se på dig... du är som godis för mina ögon. likt en film man sett men bara måste se igen bara en gång till. Men ditt leende är en underbar förklädnad bara något du sätter på dig för ha något alls....


ett hjärta Utan hem...

Jag älskar att se på dig...
Du är som godis för mina ögon.
Likt en film man sett men bara måste se igen bara en gång till.
Men ditt leende är en underbar förklädnad bara något du sätter på dig för ha något alls.... Men du ser så ensam ut, du måste inte mer vara ensam.
Ett hjärta utan hem....men ändå så nära ett hem man kan vara.
Kanske jag inte är det du letar efter.
Ditt hjärta måste hitta hem.
Jag har en känsla av att om jag ger dig mer av mitt hjärta så vill du inte sluta ha mer av det.
Du är så ensam, fast jag är här. jag är ditt hem fast du inte vill ha det.
Känns det alltid som om du står på kanten av ett berg och ser ner.
Letar efter något du inte kan finna...
Jag är din jag finns här bara du tar min hand så kan jag rädda dig, ge ditt hjärta ett hem inte för alltid men för en stund.
Stå inte där och se ensamen ut, kom till mig.
Jag kan värma ditt hjärta. ett hjärta utan hem är inget hjärta.
Jag kan försöka hjälpa dig att finna ditt hem, jag kan göra mitt bästa.




Övriga genrer av muffins
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-03-01 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins