Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag... du gav mig jag gav dig.


Tankar

Jag har lämnat varadagen för en stund.
Jag behöver samla kännslorna innom mig.
Jag sätter mig på torget för att vila en sekund.
Och ängna alla tankar åt dig.
Du får mitt blod att pulsera snabbar i kroppen.
Din värme gör mig ful av liv.
Följ med mig upp på bergstoppen.
Vi kan nå högt med små försiktiga kliv.
Jag vet att jag int evarit mig lik.
Att vårt senaste möte inte var en dans.
Men jag tänker ofta på din musik.
Och hoppas på att få en ny chans.
En chans att göra allting bra.
Lära känna varandra på nytt.
Du är det finnaste en människa kan ha.
Utan dig hade den värsta oron aldrig flytt.
Du gav mig vingar att flyga med.
Du är min innreröst.




Fri vers av muffins
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-04-01 22:43



Bookmark and Share


  inspiration.
Fint! Håller med JML om att slarvfelen stör. Kolla igenom texten så att det inte finns det, det underlättar läsningen!
Bra melodi!
/M.
2006-12-13

  JML
Fint. Slarvfel stör läsningen.
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins