Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad är sant ?

Nästlar mig in
bland nässlor
och
älgskog

Skotten viner
och skinnet
kliar

Duckar
och smörjer in
min hud
med
rädsletårar

Saltet förvärrar bara
och helt plötsligt

blir allting helt
svart

Vaknar upp
och
drömmer vidare




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-10-30 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan