Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina

Jag vill sätta på
dina
frågor
och föda en helt ny mening

Vi kan
kasta runt
våra bokstäver
hur som helst
lägga dom
på glödande bädd

Det har ingen betydelse
bara
det får

för mig
i dina frågetecken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 172 gånger
Publicerad 2005-10-30 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan